Vásárlási információk

 1. VÁSÁRLÁSI INFORMÁCIÓK

Az alábbiakban röviden összefoglaltuk a legfontosabb fizetési és szállítási információkat. Amennyiben valamilyen kérdésére itt mégsem talál választ, kérjük olvassa el az Általános Szerződési Feltételeket.

 • A megvásárolt termék mindig a rendelés leadásának időpontjában feltüntetett áron kerül kiszámlázásra. A megadott árak bruttó fogyasztói árak, melyek az ÁFA-t tartalmazzák.
 • Ahhoz, hogy termékeinket webáruházunkon keresztül meg tudja vásárolni nem szükséges regisztrálnia – de sokkal komfortosabb az ismétlődő vásárlások és egyéb aktuális indormációk miatt.. Regisztrációját a jobb felső sarokban található “Regisztráció” feliratra kattintva végezheti el. Telefonon, e-mailen leadott rendeléseket is módunkban áll elfogadni.

A kosár tartalma

 • A kosár tartalma mindig megjelenik, miután árut rakott bele. A kosár tartalma ablakban minden kiválasztott termék és az aktuális végösszeg nyomon követhető. Ez bármikor tetszés szerint módosítható, törölhető.
 • Minden megrendelést a legrövidebb időn belül visszaigazolunk és a csokoládé elkészítése is a lehető legrövidebb időn belül, de maximum három munkanapon belül elkezdődik. A megrendeléstől számítottan a csokoládék kézhezvétele maximum 1-3 munkanapon belül várható. Ez csak a Karácsony előtti időszakban növekedhet 3-5 napra.
 • A rendelés elfogadása 
 • A rendelés beérkezéséről és elfogadásáról a rendszer automatikus e-mailt küld önnek. Ha bármilyen probléma merül fel a megrendelt termékekkel kapcsolatban, vagy az egyébként szükségessé válik, a megadott telefonszámon vagy a megadott emailben fogjuk keresni önt.
 • Túlsúlyos csomag  – a 20kg feletti összsúlyú csomag.

 

A ZAX CHOCO webáruházában az alábbi fizetési módok közül választhat:

1.) Rendeléskor előre utalás a megadott bankszámlaszámra: a rendelési folyamat során az általunk megadott bankszámlaszámra kérjük a vásárlás összegét elutalni.
2.) Utánvéttel történő fizetés: a rendelés teljes összegét a futárnak kell kifizetnie, aki ennek fejében átadja önnek a megrendelt csomagot.
3.) Bankkártyás fizetés: webáruházunkban a nemzetközi STRIPE biztonságos fizetési rendszerét veheti igénybe.

 • a STRIPE egy közismert nemzetközi szolgáltató és segítségével fizethetünk interneten keresztül bankkártya és hitelkártya segítségével. Használata ingyenes, továbbá ez a fizetési mód egyszerű, gyors, miközben biztonságot nyújt a felhasználóinak.
 • A kézbesítés szempontjából fontos, hogy olyan – lehetőleg mobil – telefonszámot adjon meg, amin napközben is el tudjuk érni.

Rendszerünk minden szokásos bankkártya típust elfogad.

 

Határidő

A megrendeléstől számítottan a csokoládék kézhezvétele maximum 2-4 munkanapon belül várható. Amennyiben ez bármilyen oknál fogva nem megoldható, felvesszük Önnel a kapcsolatot a megadott telefonszámon vagy e-mailben és tájékoztatjuk a lehetőségekről.

A vásárlás menete

Regisztráció nem feltétlenül szükséges – de amennyiben ezt választja, komfortosabb lesz a kapcsolatunk.

Regisztráció

Ahhoz, hogy ZAX csokoládé termékeket vásárolhasson, regisztrálnia kell az oldalon. A “Regisztráció” feliratra kattintva, a megjelenő regisztrációs ablakban kell megadnia valós adatait. A jelszó a későbbi bejelentkezésekhez szükséges titkos azonosító. A jelszó nem tartalmazhat ékezeteket, minimális hossza 6 karakter. Ez lehet bármilyen betű vagy szám. Ha elfelejtette jelszavát, kérésére elküldjük e-mailben.

Vásárlás az Webáruházban 

Első lépésként válassza ki a terméket majd  a „Kosárba” gombra kattintás után  beállíthatja a kívánt mennyiséget.

A hibásan, tévesen leadott rendelések módosítására illetve visszavonására a szolgáltatás ellenértékének utalásáig van lehetőség, mely tényt haladéktalanul jelezze a info@zaxchoco.com e-mail címen.

Ezt követően csak külön írásbeli vagy telefonos egyeztetés alapján kerülhet sor a módosításra illetve visszavonásra azzal, hogy a Szolgáltató által már teljesített szolgáltatás esetén a termék bontatlanul történő visszaküldése esetén van lehetőség. Ez esetben azonban valamennyi ebből eredő többletköltség a Vásárlót terheli.

SZÁLLÍTÁS – a választható módok

 1. Személyes átvétel:
  lehetősége van a megrendelt terméket csokoládéműhelyünkben (SK – 945 01 Komárno, Nagy-Dunai rakpart / Velkodunajské nábr. 1A) személyesen is átvenni, nyitva tartási időben (Hétköznap 09.00-16.30, szombaton 10.00-12.00).
 2. Saját, hűtött autónkal történő, egyedi, expressz kiszállítás: ez a szolgáltatásunk csak előzetes, telefonos egyeztetés után történhet és a kiszállítás hatótávolsága elsősorban Komárom 100 km-es körzetében ígényelhető. Díja a megrendelt termékek mennyiségétől függően egyedileg megállapítandó.
 3. Házhoz szállítás GLS csomagküldő szolgálattal:

 

A megrendelt termék feladása

         .   utánvétes fizetés esetén a visszaigazolástól

 • banki átutalásos illetve bankkártyás fizetés esetén az átutalt összeg jóváírásától számított 2-5 munkanapon belül történik.

Csomagjainkat a GLS Hungary Kft. segítségével szállítjuk ki. A megrendelt terméket a GLS a feladást követő munkanapon, munkaidőben (8-17) kézbesíti a Vásárló részére. Ha szükséges, a GLS a küldeményt összesen három alkalommal kísérli meg kézbesíteni a Címzett részére. Amennyiben az első kézbesítési kísérlet nem vezetett eredményre, a GLS a küldemény érkezéséről és a kézbesítés megkísérléséről értesítőt hagy hátra, majd a következő munkanapon ismét megkísérli a küldemény kézbesítését. A második kézbesítési kísérlet sikertelensége esetén az GLS még egy kísérletet tesz, majd a címhelyen ismételten értesítőt hagy, melyen feltünteti azt a postahelyet, illetve őrzési időt, ahol és ameddig a küldeményt a jogosult átveheti.
Kérjük, hogy a csomagot kézbesítéskor szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot – ilyen jellegű panaszaink eddig még nem voltak, tehát a GLS egy jó partner számunkra.

A kézbesítés szempontjából fontos, hogy olyan – lehetőleg mobil – telefonszámot adjon meg, amin napközben is el tudjuk érni.

Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni.

Szállítási díj

3000 (min.rendelés) – 25.000 Ft-ig rendelési összegig: 2500 Ft / csomag.
25 000 Ft értékű rendelés felett a szállítás ingyenes, mely tartalmazza a csomagolás költségeit is.

Utánvétes fizetési mód esetén további összeg nem kerül felszámításra.
A fenti árak tartalmazzák az ÁFÁ-t és kizárólag Magyarország területére érvényesek.

Külföldi szállítás esetén pontos cím ismeretében tudunk árajánlatot adni, ezzel kapcsolatban keresse ügyfélszolgálatunkat az INFO@ZAXCHOCO.COM e-mail címen