cégesajándék, egyedi csokoládé

Cégeknek

Kézműves csokoládék, egyedi tervezésű kivitelezésben céges ajándéknak, rendezvényekre, személyre szabottan.

Nálunk nincs két egyforma céges ajándék

Hogy ez mit is jelent? Bonbonjainkat, csokoládéinkat Teljesen az esemény arculatára tudjuk szabni, a hozzá illő színekkel, formákkal, illetve egyedi tervezésű cégre/rendezvényre szabott csomagolással! Ez a különleges csomagolás lehet egyedi logós, de akár teljesen brandelt doboz is. Ízletes csokoládéinkkal bármelyik vendéged, ügyfeled, vagy munkatársad le tudod venni a lábáról.

Széles termékskála: a ZAX egyedi csokoládék széles skálájából válogathatsz beleértve a bonbonokat (2-estől a 100-as dobozig), táblás csokoládékat, pezsgőket, drazsékat és kombinált csomagokat.

Festett csokoládé: Igény szerint festjük bonbonjainkat és tábláinkat

Egyedi csomagolás: Céged vagy eseményed arculatára szabjuk a csomagolást

Tervezés: Vállaljuk az csokoládék és a csomagolások kreatív tervezést és a megvalósítást is

Kiszállítás: csomagjainkat igény szerint kiszállítjuk GLS-el, futár szolgálattal vagy hűtött kocsival a te telephelyedre

Céges ajándékok

Logózott dobozok

Előkészített dobozainkra márakár 10darabtól nyomtatunk egyedi logót/üzenetet/grafikát és egyedi kérésrebonbonjainkat az Önök dominánsszíneire festjük.

Kapcsolatfelvétel

Brandelt dobozok

Ha teljes értékű megoldást keres, dobozainkat az Öncége vagy rendezvénye imázsára szabjuk. Márakár 300 darabtól teljesen egyedi dobozt készítünk, 500 doboz felett ráadásul teljesen ingyenes az átbrandelés.

Kapcsolatfelvétel

ajándékcsomagok

Elképzelésed alapján ajándékcsomagot is összeállíthatsz termékeinkből, melyeket elegáns díszdobozba teszünk

Kapcsolatfelvétel

CSOKOLÁDÉ SZERVIZ

Tegye különlegessé, újszerűvé az Ön által szervezett vállalati vagy privát eseményt egy-egy csokoládé kóstolóval, bemutatóval. A ZAX team készen áll a teljes csokoládé szerviz biztosítására.

Kérj egyedi ajánlatot

Ezt a webhelyet a reCAPTCHA rendszer védi, és a Google adatvédelmi szabályzata, valamint szolgáltatási feltételei vonatkoznak rá.