GYIK

Mikor készül el a megrendelésem, ha személyesen szeretném átvenni?

Budapesti és komáromi boltunkban mindig vannak friss bonbonok, táblás csokoládék, drazsék és krémek. Ha a személyes átvételt választotta, nyitvatatartási időben bármikor étvehető a rendelés. 

Mikor kapom meg a rendelésem, ha házhozszállítást kértem?

A megrendeléstől számított 1-5 munkanapon belül adjuk fel a csomagokat.  Termékeink frissen készülnek és érzékenyek a hőre, így pénteken, hétvégén és munkaszüneti napokon nem adunk fel csomagot, nem szeretnénk, hogy a csomagküldő cég raktárában töltsenek napokat. A feladástól számított 1-2 munkanapon belül megérkezik a csomag a feltüntetett címre. A GLS futárszolgálat SMS-ben és e-mailben is jelzi a szállítás pontos időpontját.

Amennyiben kifejezett napra szeretné a szállítást, vagy későbbi időpontra, ezt a megjegyzés rovatban kérem tüntesse fel.

Hogyan tudok fizetni?

Weboldalunkon lehetőség van kártyás fizetésre (Visa, Mastercard), illetve lehetőség nyílik az utánvétes fizetés opció választására, ekkor a futárszolgálat munkatársánál lehet fizetni készpénzzel vagy esetenként bankkártyával is. 

Hogyan tároljam a csokoládét és bonbonokat?

A ZAX bonbonjai frissen készülnek, és ilyenkor a legfinomabbak, így azt javasoljuk, ne tárold őket sokáig. Ha mégis így teszel, mindenképp hűvös, napfénytől védett helyen tartsd.

Külföldre is lehetséges a szállítás?

Igen, jelenleg a GLS futárszolgálattal ezekbe az országokba lehetséges a szállítás:

Ausztria, Belgium, Bulgária, Csehország, Dánia, Franciaország, Görögország, Hollandia, Lengyelország, Lettország, Litvánia, Norvégia, Olaszország, Portugália, Románia, Spanyolország, Szlovákia, Szlovénia, Észtország, Írország

 

Tej- és gluténérzékenyek, illetve vegánok is fogyaszthatják a bonbonokat és csokikat?

Igen, Single Origin kollekciónk minden táblája gluténmentes, az összes étcsokoládés termékünk pedig tejmentes. Zsutella nevű mogyorókrémünk szintén tej-és gluténmentes, az aktuálisan elérhető mentes bonbonok miatt keress minket telefonon.