Miért örvend még mindig óriási népszerűségnek a táblás csokoládé?

Amikor a bonbonok és a különféle csokoládé drazsék virágzó korát éljük, jogosan érkezhet a kérdés, hogy ki az aki még mindig vásárol táblás csokoládét? Vannak akik unalmasnak esetleg már elcsépeltnek gondolják a klasszikus értelembe vett csokoládé fogalmát, de az a jó hírünk van, hogy a táblás csokoládé egy örök klasszikus marad a ZAX Choco csapatánál is.

Főleg amiatt is, mert nálunk a klasszikus ízlésvilág párosul egy csipetnyi modernitással, avagy a táblás csokoládéinkkal sem fog senki sem unatkozni.
A táblás csokoládé hosszú évtizede a történelem része, így a hagyományokat mi is szívvel-lélekkel őrizzük.

Te tudtad, hogy a csokoládé táblák először a 19. században jelentek meg? A svájci és a brit csokoládékészítők közül többen játszottak kulcsszerepet a táblás csokoládé kifejlesztésében. Ma már hatalmas előnnyel rendelkezünk, hogy valóban első osztályú alapanyagokkal kreálhatjuk meg a kedvenc prémium ZAX Choco táblás csokoládékat.

Világtrendeket követve, de mégis az egyedi ízlésvilággal párosulva alkotunk. Figyeljük a piacot és keressük azokat a pontokat, amik még újak, amikkel új élményt adhatunk nektek a desszertek terén! Így van ez a táblás csokoládékkal is.
Egyedi tervezésű, különleges, 3D formátumú táblacsokoládéink a világ legkiválóbb minőségű alapanyagaiból készülnek. Ét, tej, fehér és karamellizált valamint töltött táblák, melyek egyediségét az újszerű kézi festés biztosítja. Így nem csak azonnali fogyasztásra, hanem ajándékozásra is tiszta szívvel ajánljuk.

Elég csak a weboldalra a termékek közé tévedni és máris megpillanthatjuk az egyedileg gömböcskésre kerekített, 68%-os étcsokoládéból készült, 3D burokba töltöttünk igazi finom kókuszreszelékkel bolondított krémet, ami szintén táblás csokoládénak felel meg, de ilyennel még biztosan nem találkoztál. Kézzel festjük, kézzel töltjük és kézzel csomagoljuk, így minden egyes lépésnél jelen van a lelkünk is!


A különleges ZAX csokoládék olyan ízvariációkat és textúrákat kínálnak, amelyeket nem találni a hagyományos bolti csokoládékban. Ez egyedi és izgalmas ízélményt nyújthat az ajándékot kapó számára is, de akár ha saját magadat akarod meglepni vele akkor is!

 


Gyere és kóstold meg ezeket a mennyei finomságokat! Ne sajnáld magadtól sem a szeretteidtől! A luxus valójában az önszeretet egyik legjobb kifejezési módja. Megérdemled a legjobb minőséget. Megérdemled az elsőosztályú, kézzel készített édességet! Válaszd a ZAX Choco táblás csokoládékat. 


Akár egyedi csomagolásban is kérheted. Meglepheted vele a csapatodat, az ügyfeleidet, szerelmed!


ZAX Choco, ahol az édesség valóban NEKED készül!