Hallottál már a díjnyertes Zsutella mogyorókrémről?

A legtöbbünk már kóstolt mogyorókrémet. Sőt, biztosak vagyunk benne, hogy sokan vagyunk akik szeretik akár az üvegből kanalazni is egy hosszú nap után a Netflixet nézve, bármennyire is gondoljuk azt, hogy inkább a saláta mellett kellene döntenünk. Ezekben a hónapokban meg pláne ér csalni és “kicsit nagyon” hedonistának lenni!


Faljuk az élvezeteket és élvezzük, hogy kint korán sötétedik és egy jót lehet lazulni otthon mindenféle édes luxussal! De a ZAX műhelyben nemcsak bonbonok készülnek, hanem olyan díjnyertes piemonti mogyoróból készült Zsutella krémek is, ami díjat zsebelt be Londonban, ám mellette olyan élményt nyújt a kóstolójának, hogy az valóban a függőjévé válik.


A boltok polcain többféle mogyorókrémmel találkozhatunk, de luxus mogyorókrémet nem találsz. Honnan vagyunk ebben ennyire biztosak és a Zsutella mogyorókrémet miért nevezhetjük luxusnak? Egy mogyorókrémnél a legmeghatározóbb pont a mogyoró aránya és a mogyoró minősége. Ez a kettő tényező befolyásolja a mogyorókrém minőségét. A ZAX hitvallása pedig a minőségi alapanyagokkal való minőségi alkotás. Kézműves termékek, melyek nagy odafigyelést igényelnek és nem spórolunk ki semmilyen anyagot
vagy minőséget. A Zsutella krémben 72 % piemonti mogyorót dolgoztunk fel, ami érződik minden egyes kóstolásnál. Olyan ízbomba, ami nem mesterséges anyagok miatt ízletes, hanem a minőségi alapanyagok miatt. Ezt a különleges krémet átjárja az organikus kakaó íze is.


Saját, különleges recept, amivel sehol máshol nem találkozhatsz. Reggelinél a toast kenyérre kenve vagy friss gyümölcsökkel, málnával és áfonyával kanalazva esetleg a karácsonyi sütemények tetejére kent Zsutella krémmel biztosan megkoronázod a napod és/vagy az ünnepeket!

De mi aztán azt is megértjük, ha csak simán kanállal akarod enni a Zsutella krémet!
Gyere és rendel belőle pár darabot az ünnepek előtt:
https://zaxchoco.com/collections/dijnyertes-termekeink/products/zsutella


Ölelünk,
Zsuzsi, Feri és a ZAX csapat