Ezért fontos az alapanyag minősége a bonbonjaink készítésénél

A ZAX Choco már a kezdetektől híres az alapanyagok megfelelő kiválasztásáról. Alapelvünknek számít, hogy luxus terméket csak és kizárólag a legkíválóbb ellenőrzött alapanyagokból lehet készíteni. Mi pedig ezeken a feladatkörökön egyszerűen nemcsak túl lenni szeretnénk, hanem fő pontként kezeljük. Nem ugorjuk át és pipáljuk ki, hanem folyamatosan ellenőrizzük a minőséget és versenyben tartjuk a legkiválóbb alapanyagokat, így amióta megalakultunk a világ
legkiemelkedőbb termelőitől szerezzük be a bonbonok és desszertjeink hozzávalóit.


A kakaóbab egyenesen Dél-Amerikából és Afrikából érkezik, a vanília Madagaszkárról, a mogyoró Piemontból és a mandula Kaliforniából vagy Mediterrániumból jön hozzánk. A megszokott rendeléseink mellett pedig hangsúlyt fektetünk az új partnerek felkutatására is, hogy ha szembe jön velünk egy olyan termék, aminek a minősége még az eddigieket is megkérdőjelezi, nos mi nem
félünk változtatni.

A luxus desszertekhez alapos figyelem társul, aminek az alapja az alapanyagok megfelelő és gondos beszerzése. Csapatunk tagjai, de főként Zsuzsa minden egyes bonbont kézzel alkot meg, ami már önmagában nagy jelentőséggel bír a piacon. Igazi kézműves termék, aminek lehetetlen ellenállni.


Az íz, a textúra, a bonbon megjelenése és tartóssága is kiemelkedő szerepet játszik a végeredményben. Amikor az ember megkóstol egy-egy bonbont, akkor azt a legtöbb esetben az ízélményért teszi, hiszen nem egy nagy süteményről van szó, hanem egy falat boldogságról, egy élményről, egy csepp utazásról az ízek birodalmában. Így a ZAX Choco bonbonjainak a magas minőségű alapanyagok használata létfontosságú kérdés, hogy az ízek gazdagabbak, intenzívebbek és ezzel együtt élvezetesebbek legyenek.

A kiváló minőségű kakaóbab, a friss vagy liofilizált gyümölcsök, a diófélék mind-mind csak gazdagíthatják a ZAX Choco bonbonok ízélményét. A fent említett sorok mellett miért lehet még fontos a minőségi alapanyagok beszerzése? Maga a bonbon textúrája miatt is, hiszen a magas minőségű alapanyagok használata segíthet abban, hogy a bonbonok olyan selymesek, krémesek vagy ropogósak legyenek, amilyeneknek lenniük kell.

Például a jó minőségű csokoládé olvadása vagy a diófélék ropogása, a málna kesernyés ízvilága egyedi és kellemes érzetet kelt a szájban, ami egy igazi művészetet rejt számunkra is. Szeretjük kutatni, felfedezni és nem utolsó sorban mi is sokat utazunk és kóstoljuk a világ első számú bonbonjait, hogy szeretett hazánkban is átadhassuk ezt az igazi bonbon élményt!


A bonbonok külseje pedig legalább annyira fontos, mint az ízük. Magas minőségű alapanyagokkal könnyebben elérhetőek a megfelelő színek, formák és felületi textúrák, amelyek vizuálisan vonzóbbá teszik a bonbonokat. A bonbonokkal való jó élmény első benyomása gyakran a kinézet alapján alakul ki.


Nem kérdés, hogy elkötelezettek vagyunk és szerelemből készítjük magánszemélyeknek és cégeknek is egyaránt a bonbonokat. Ha valaki a ZAX Choco bonbon dobozát kibontja és megkóstolja ami benne lapul, akkor nemcsak egy desszertet kapott, hanem egy igazi élményt is. Mi ebben hiszünk: a minőségben és az elhivatottságban. A ZAX Choco bonbon nemcsak egy falat
édesség, hanem egy élmény is.


Válogass te is kedvedre az ízek között!