Élvezd a csokoládédban megtalálható luxust

2019 óta kézzel készítjük, festjük valamint töltjük a bonbonokat. A jól ismert ízek, mint a pisztácia, kávé, vanília és mangó sem megy ki a divatból, de ahogy az előző cikkünkben is utaltunk rá, az ízek világa határtalan és mi ezzel bátran kísérletezünk.


Már a kezdetektől a minőség és a luxus volt szem előtt, hiszen az ember annyi mindent tesz meg nap mint nap, hogy miért akartunk volna valami átlagosat alkotni, ha ennél van egy sokkal magasabb színvonal is? Mi hiszünk abban az egyensúlyban, hogy ha az ember keményen dolgozik, akkor a pihenést és a kényeztetést is magas minőségben élvezheti. A ZAX Choco desszertjei pedig pont ezekre az alkalmakra készülnek. 

Amikor fáradtan hazaérünk a munkából és jól esne valami különlegesség, odafigyelés akkor elég csak kibontani egy ZAX Choco bonbont és a kézzel készült édességek pillanatok alatt egy másik dimenzióba repítenek. A hétköznapokon úgy az ünnepnapokon is dönthetünk a ZAX Choco mellett, mert az életben mindig van mit ünnepelni. Igen, egy átlagos munkával töltött nap után is.


Nem kérdés, hogy a gyorsan jött sikerünk egyik közös pontja az aprólékos kézimunka, hiszen ez már önmagában luxus. Időt és energiát nem kímélve készítjük a ZAX Choco édességeket. A kiváló alapanyagok beszerzésééig, ha kell Peruig és/vagy Madagaszkárig elutazunk, hiszen a ZAX Choco minősége mindig is a legmagasabb minőségben készül el.
Ezt, mint tulajdonosok garantáljuk.

Persze abban is hiszünk, hogy a legjobb, ha nem mi mondjuk magunkról, hanem mások állítják rólunk, hogy amit lerakunk az asztalra az valóban magas minőséget képvisel. Így folyamatosan járunk versenyekre és a világ legjobbjaival mérettetjük meg magunkat.


Hálásak és boldogok vagyunk, hogy a szakma is hamar elismerte a ZAX Choco termékeit. 2020-ban a passiógyümölcsös pralinénkkal az Acadamy of Chocolate Awards-on ezüstérmet nyertünk el, majd az International Chocolate Awards világversenyen pedig két bronzzal tüntettek ki bennünket a málnás és a sós-karamellás bonbonjainkkal.

A szakmai sikerek pedig tovább folytatódnak, de erről majd külön fogunk blog cikket írni. Itt amit szeretnénk megragadni az maga az eltökéltség és a hivatás, amit belerakunk, hogy a ZAX Choco valóban luxusélvezeti cikk legyen. Mi pedig örömmel bátorítunk mindenkit, hogy merjen megengedni magának egy csipetnyi luxust és próbálja ki a különleges édességeinket. Igazi gasztronómiai élvezet, amit nem érdemes kihagyni.


Mi a záró mondatunk? :)
Élvezd a ZAX csokoládéban megtalálható luxust!