A nagyvonalúság sose megy ki a divatból: a ZAX ajándékcsomaggal nem nyúlsz mellé

A nagyvonalúság sose megy ki a divatból:  ZAX ajándékcsomaggal pedig nem nyúlhatsz mellé. Ahogy közeledik az év vége úgy kezdhetünk el szépen lassan azon gondolkodni, hogy mivel is kedveskedhetnénk azoknak az embereknek, akik egész évben hűségesen és professzionálisan dolgoztak a cégünk sikeressége érdekében. Ilyenkor nem érdemes spórolni, hiszen az elégedett dolgozóknál nincs is nagyobb reklám egy cég életében.

Megtartani a jó viszonyt és ápolni a kapcsolatot a dolgozókkal vagy éppen az ügyfelekkel, egy külön művészet.  A bizalomépítés, a törődés és a nagyvonalúság csak bőséges és gazdag energiát hozhat a cégünk életében. Merjünk hát bőkezűek lenni év végén!


Ajándékdobozainkat egytől-egyig úgy álmodtuk meg, hogy aki egy ilyen csodálatos ajándékot kap az biztosan egész életében emlékezni fog rá. A prémium ZAX csokoládék mellett akár egy exkluzív Tattinger pezsgő is megférhet, ami a luxus varázsát öleli körbe. Kiváló párosítás, ami felejthetetlen élményt nyújt!


Gazdag ajándék ötletre vágysz? Elakarod kápráztatni az ügyfeleid vagy a dolgozóid? Kifejeznéd a háládat?  Irány a webshopunk és ajándékozz ZAXBOX-ot! Ilyen párosítással, csomagolással, ízélménnyel biztosan sehol máshol nem fogsz találkozni.

Minden egyes desszertünk kézzel készült. Elgondolkodtál már valaha azon, hogy milyen lehet egy ilyen ajándékdobozt kinyitni? Eláraszthat a megannyi jó érzés és boldogok lehetünk és hálásak, hogy ilyen varázslatos emberek vesznek minket körbe, akiktől ilyen gyönyörű ízélményt kapunk ajándékba.

Jelenleg hat féle box közül tudsz válogatni, de a kínálatunk bővül és néhol cserélődik. Csapj le most az egyedi boxaink egyikére!


Rendelj belőle akár többet, akár kevesebbet, de erre mindig emlékezz: akinek ZAXBOXOT adsz ajándékba, az sose felejt el! Okozz örömöt és maradj felejthetetlen!