A csokoládé drazsék izgalmas textúrája verhetetlen

Ez a cikk most kifejezetten az ínyenceknek és a hedonistáknak szól, de a leendő élet igenlőknek is érdemes elolvasniuk. Miért? Mert mindenkit igyekszünk arra bátorítani, hogy merje az életet habzsolni és szeretni. Sokan tartogatják a jó borokat és pezsgőket a különlegesebb alkalmakra.

Több embernél is megfigyelhető az a felállás, hogy féltve őrzik a luxus fehérneműket, a parfümöket, a szép táskákat a különleges alkalmakra és nem merik beleengedni magukat a jó érzetekbe és akár egy átlagos péntek este élvezni az élet gyönyörű ajándékait. De vajon miért nem?

Amikor megálmodtuk a ZAX Choco-t már akkor is tudtuk, hogy lesz feladatunk. Mégis minden tudásunkat, energiánkat arra fordítottuk, hogy az átlagosnál még magasabb minőséget kreáljunk, ami eléri a luxus kategóriát. Mert az átlagos és a luxus között óriási különbség van, mind minőségben, mind ízélményben.

Ahhoz, hogy az ember merje az átlagos helyett a luxus édességet választani, hisszük, hogy meg kell érni. Ahogy a jó borhoz, úgy a minőségi desszerthez is. De onnantól nincs kiút, ha egyszer megkóstoljuk a különleges csokoládé drazsét vagy a díjnyertes ZAX Choco bonbont. Ezekben a pillanatokban rájövünk, hogy mi is valójában az élet értelme. Ráeszmélünk, hogy miért vesztegetnénk az időnket bármi olyanra ami nem a legjobb élményt adja számunkra? És onnantól kezdve merünk igent mondani az életre és a magas minőségre is!

A ZAX Choco megalkotta számodra a bonbonok és a táblás csokoládék felejthetetlen ízélménye után a csokoládé drazsékat is. Ha valami izgalmasabb textúrájú édességre vágysz, akkor ez az amire igent szükséges mondanod!

Drazséink különleges ízélményt nyújtanak és valóban csak a legkiválóbb minőségű csokoládékkal kerülnek párba! A kézműves csokoládé drazséink szintén gondos odafigyeléssel készülnek és bár hosszadalmas folyamat, a végeredményéért minden egyes perc megéri. Főleg amikor látjuk a vásárlóink mosolyát egy-egy kostoló után. Ezekért a pillanatokért megéri csinálni azt amit csinálunk.

A csokoládéval párba került a szicíliai mandula, a piemonti mogyoró és a szárított meggy is!

Válogatni tudsz bátran. Akár a tejcsokoládét kedveled vagy rajongsz a fehércsokoládé gazdagságáért nálunk a kívánságod teljesül!

Kerülj közelebb a ZAX Choco életérzéshez. Válaszd a legjobbat.