Limitált kiadások

Csokoládémesterünk exkluzív kreációi, melyekre akár vissza nem térő alkalmak is lehetnek.

Tovább

Bonbonok

...és pralinék. Nevezik így is, úgy is. Mindenesetre nálunk, a ZAX-nál ezeknek a 10 gr körüli mesterműveknek már 9 éves készítési hagyománya van és egyre bővülő rajongótábora.

Tovább

Táblás csokoládék

Mogyoró/mandula/karamell randevúja a lágy csokoládéréteg bevonattal. Rétegezett ízhatás. Szájban ráharapással kellemesen roppan és hosszú, kakaós utóízeivel szépen elolvad.

Tovább

Drazsék

Klasszikusok. Mogyoró és mandula randevúja lágy csokoládéréteg bevonattal, mely harapásnál kellemesen roppan és hosszú, kakaós ízzel olvad.

Tovább

Krémek

Kenhető édes kísértés a csokoládéműhely legmélyéről, ahol a legnagyobb titkokat őrizzük.

Tovább

Armoni - Harmony - Az Óriás Praliné

Külön csomagolt, 18gr-os, alacsonyabb kakaó tartalmú tej valamint étcsokoládé és mogyorókrém, továbbá szarvasgomba, tejszín kombinációjú óriás pralinék. Varázslatosan fínom, felettébb krémest.

Tovább

Alapanyagok

A csokoládékészítésben sajnos az alapanyagok nem elsősorban helyiek, hanem beszerzésükhöz szinte a világot kéne bejárni, hogy legjobb termelőktől, készítőkől szerezhessük be a prémium hozzávalókat. Mi ezt elsődlegesen közvetve az Európa-i partnereink segítségével biztosítjuk. A csokoládé alapanyagok Dél-Amerikából, Afrikából, a vanília Madagaszkárról, a mogyoró Piemontból míg a mandula Kaliforniából vagy a Mediterráriumból érkezik.

Tovább
Online Shop