Rólunk

Vagány, merész és stílusos

Ilyen is lehet egy csokoládé, főleg szerintünk!

Minden az otthoni konyhánkban kezdődött, ahol tíz évvel ezelőtt megfogalmazódott bennünk a gondolat, hogy milyen izgalmas hobbi lehetne a csokoládékészítés. Aztán szerelem, később hivatás lett belőle, és évről évre nőttek a képzéssel, workshopokkal, tanfolyamokkal töltött órák számai. A kitartásnak hála megszületett a ZAX.

image
image
image

Messze nem költöztünk, az otthonunk - és a ZAX bölcsője - mellett, a Duna partján nyitottuk meg az első üzletünket és a csokoládéműhelyt is, amit a legmodernebb eszközökkel szereltünk fel. Így azt a tudást, amit nemzetközi mesterektől elsajátítottunk, itthon is meg tudjuk mutatni. A munkamegosztás adott: Zsuzsa, a csokoládémester elkészíti a kézzel festett, díjnyertes nemzetközi csokoládéból készült bonbonokat, táblás csokikat, drazsékat és krémeket, Ferenc pedig eljuttatja azokhoz, akiknek szükségük van rá. A csapatmunka örök, és persze családban is marad.

Alapelvünk, hogy prémium terméket - amilyen a ZAX is - csak kiváló alapanyagokból lehet készíteni. Így beutaztuk a világ országait, és összeválogattuk a legkiemelkedőbb termelőket, hogy tőlük szerezzük be az édes alapot. A kakaóbab Dél-Amerikából és Afrikából, a vanília Madagaszkárról, a mogyoró Piemontból míg a mandula Kaliforniából vagy a Mediterrániumból érkezik.

Alapanyagok

A csokoládé a francia Valrhona, az olasz Domori és Crea csokoládégyártók biztos alapjai, garanciái az általunk célzott minőségnek, de ez önmagában kevés lenne.

Az alapot a műhelyünkben, többszörösen temperáljuk, ízesítjük, formába öntjük, kézzel festjük, díszítjük, szórjuk, csomagoljuk, szállítjuk.

Ezt csak itt a műhelyben tudjuk személyesen úgy értelmezni, formálni, ízesíteni, hogy termékeink a prémium érzéssel önazonossá váljanak, valamint a fogyasztóink számára magas élvezeti élményt nyújtsanak. Nem csak a mennyiségen van a hangsúly, hiszen egy szem bonbon kóstolása is remek dolog.

Kapcsolat

Csokoládéműhely és üzletek a Duna mentén

ZAX Kézműves csokoládéműhely
Komárom, Platánfa sor 4360, Szlovákia
1051 Budapest, Sas utca 15

Összes üzletünk
ZAX
This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

Log in as an administrator and view the Instagram Feed settings page for more details.

Online Shop